Covid-19 Afspraken situatie 2020/2021

N.a.l.v. de persconferentie mbt de weer strengere covid-19 dit bericht. Geldend voor afspraken in dec tm nader order in 2021

Daar ik door geheel Nederland reis en bij veel klanten langs rij, is er een risico dat ik het virus verspreid, indien een aantal dingen niet in acht worden genomen.

Het is voor mij onmogelijk om totaal geen contact met mijn klanten te hebben, en buiten de 1.50 afstand te blijven. Bij het checken van het zadel, aanpassen van stijgbeugel riemen etc. , terwijl de ruiter in het zadel zit. Is aanraken van de rug of het been van de ruiter + check van de ligging van het zadel met mijn handen, niet te voorkomen. Ik kom dan ook, ondanks dat de ruiter hoger zit. Binnen de 1.50 m.

Tijdens de beoordeling van het paard, opmeten, plaatsing van het zadel en aan singelen, Loop ik aan beide zijdes om het paard heen. Ik verzoek de gene die het paard vast heeft, met mij mee te bewegen en zo veel als mogelijk afstand te houden. Met 1 begeleider per paard is dat makkelijk te doen.

Uiteraard heb ik zelf desinfectie gel e.d. bij me.

Afrekenen kan per pin.

Heeft u ( lichte) klachten, dan kom ik liever een andere keer, tenzij er reeds een test is gedaan met neg. uitkomst. Mocht u nog vragen hebben, of gezien de situatie, en het punt dat ik toch een soort contact beroep heb, liever een staande afspraak verplaatst, hoor ik dit graag z.s.m.

Daar ik gedurende de lockdown, help bij het thuis onderwijs van onze kinderen. Heb ik zolang als de thuis onderwijs situatie duurt, beperkt plek in de agenda.

We dragen verantwoordelijkheid, voor niet enkel elkaar. Maar ook voor mijn gezin en de gene waar ik na u langs ga, en die daarna en de daar op volgende etc. Ondanks dat velen corona moe zijn; Een nog strengere lockdown wil ik graag voorkomen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *