Standaard opening opslag voor snuffelen en advies

Per augustus 2021 ben ik;

Bijna Iedere woensdag middag tussen 12 en 17.00

En vrijdag avond tussen 18.30 en 21.00 geopend.

Zodat je zonder afspraak kunt komen snuffelen in het aanwezige assortiment van de opslag / winkel. Koffie, thee of iets fris staat voor je klaar! Ik heb dus geen โ€ echteโ€ winkel. Maar het assortiment van de webwinkel en de demo zadels + slowfeeders, supplementen, verzorgingsartikelen en voer, staan uitgestald in een deel van een schuur op onze boerderij.

Het is niet groot, maar wel gezellig ๐Ÿ˜‰

Mijn specialisatie is een assortiment voor de buiten ruiter. Van eventing held tot endurance toppers. Van TREC fanaat of trektocht avonturier, tot recreatieve buiten ruiter. Maar ook iets voor dressuur ( ook witte dekjes ๐Ÿ˜‰ ) recreatieve bak ruiters en zelfs een klein deel mensport, kan je bij mij terecht.

Ik kan je dan vrijblijvend adviseren, je kunt lekker snuffelen en eventueel aankopen doen.Zonder dat je daarvoor met smart moet zitten wachten op de pakket dienst, na een online bestelling. Je ziet zo ook meteen wat er wel en niet direct op voorraad is, of besteld moet worden. En er zijn regelmatig Outlet aanbiedingen in de โ€ winkelโ€ die niet in de webshop staan!

(Let op; tijdens evenementen is de inboedel met mij mee en gedurende de school vakanties ben ook ik wel eens een paar dagen weg. Deze sluitingen vermeld ik in de opmerkingen onder het bericht op de fb pagina, in de agenda, op de website greendistance.nl en in de nieuwsberichten van de webshop; greendistance.shop + deze fb pagina, check deze voor je van huis vertrekt.)

Bezoek adres IJsseldijk Noord 273, 2935 BR Ouderkerk aan den IJssel. ( Nabij Gouda en Rotterdam)

Halverwege het erf. Schuur links. Daar is ook een parkeer mogelijkheid. Volg de bordjes โ€ shopโ€. ( groene schuurdeur links naast het parkeerplaatsje) ivm de covid maatregelen kan ik op het moment niet meer dan 2 personen tegelijkertijd binnen laten. Mocht je graag op een andere middag of avond langs komen stuur dan pb of mail voor de opties.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *