Kosten zadelpassen

Green Distance komt zadels passen en checken.!

Voor de BUA zadels hebben we een testzadel, dat na het passen een week gehuurd kan worden, om hem langer te kunnen proberen. Indien beschikbaar.

Tarieven

Pas kosten met selectie zadels om te proberen en aan te meten. Inclusief Thermografisch onderzoek zadel ligging: 50 euro.

Deze pas kosten vervallen bij aankoop van een nieuw (!) zadel, de km-kosten worden altijd voor een bezoek berekend. Binnen een jaar van aankoop worden geen kosten gerekend voor het nakijken van het zadel, dan worden alleen de brandstofkosten gerekend.

Kosten om 1 zadel wat al eerder is gecheckt of door ons is aangemeten te checken: 25 euro (plus km-kosten)

Ook als je een willekeurig zadel wil laten controleren om een objectief oordeel over je zadel te krijgen kan je bij Green Distance terecht. Hierbij wordt het hele zadel nagelopen, zowel qua staat als pasvorm, de maat van het paard wordt opgenomen en dit blijft in het bestand om evt later te kunnen vergelijken en er wordt advies gegeven over wat er wel of niet ok is. Als het nodig is rijden we ook even.

Kosten voor deze check zijn 50 euro (plus km-kosten), als we een 2e keer komen nakijken voor veranderingen etc dan zijn de kosten 25,- euro (plus km-kosten)

Km-kosten (gerekend vanaf Ouderkerk aan den IJssel, postcode 2935 CE) komen altijd extra bij het bezoek. Deze bestaan uit brandstofkosten plus een rijtijd component.

Als u een zadel bij ons koopt zijn er geen kosten verbonden aan het afleveren van het zadel. Dit is deel van de service, zodat we samen kunnen bekijken of het zadel is wat we ervan verwachtten.

0 – 10 km: 10 euro
11 – 30 km: 15 euro
31- 50km: 25euro
51- 70km: 35 euro
71- 90 km: 45 euro
91 – 110km: 55 euro
111- 130 km: 65 euro
131 – 150 km: 75 euro
meer dan 150 km op aanvraag
Bij afzeggen van de afspraak binnen 24 uur behoud Green Distance het recht de pas kosten door te rekenen.