Kosten zadelpassen

Green Distance komt zadels passen en checken.!

Voor de BUA zadels heb ik een testzadel, dat na het passen een week gehuurd kan worden, om hem langer te kunnen proberen. Indien beschikbaar.

Tarieven

Een Basis Pas consult of Check, bestaat uit;

Algehele observatie en opmeten van het paard zoals boom breedte, rug lengte, hoef stand en voeding. Thermografie van de rug (indien mogelijk). Bespreking voorgeschiedenis van het paard en ruiter. Observatie onbelast op rechte lijn en aan longe van paard in alle mogelijke gangen. Check van huidige zadel of bespreken mogelijke nieuwe zadel opties, Passen, eventuele kleine aanpassingen aan huidig zadel, rijden, Nabespreking.

Binnen een jaar na aankoop van een nieuw zadel, worden geen kosten gerekend voor het nakijken van het zadel. Enkel de brandstofkosten worden wel gerekend.

Ook als je een willekeurig zadel wil laten controleren om een objectief oordeel over je zadel te krijgen kan je bij Green Distance terecht. Hierbij wordt het hele zadel nagelopen, zowel qua staat als pasvorm. De maat van het paard wordt opgenomen en dit blijft in het bestand om eventueel later te kunnen vergelijken en er wordt advies gegeven over wat er wel of niet ok is. Indien op lokatie mogelijk, worden kleine aanpassingen gedaan.

Tarieven per 1-1-2022

Basis pas consult of check van een niet bij mij aangekocht zadel, tot 2.5 uur: 75,- exclusief reiskosten

Per half uur extra wordt er 10,- in rekening gebracht.

Als u een zadel bij mij koopt zijn er géén kosten verbonden aan het afleveren van het zadel. Dit is deel van de service, zodat we samen kunnen bekijken of het zadel is wat we ervan verwachtten.

Vervolg consult voor een reeds door mij gecheckt zadel: tot 2 uur 50,- exclusief reiskosten

Boom verbreden of versmallen 40,-

Aanpassingen easy change boom wissel incl er in zetten, bijv. bij wintec zadels 15,-

Aanpassingen aan wol vulling va 25,- afhankelijk van wat er gedaan moet worden.

Volledige vervanging van kussen / paneel vulling, kan niet op locatie worden uitgevoerd. Kosten van volledige vervanging 200,-

Km-kosten (gerekend vanaf Ouderkerk aan den IJssel, postcode 2935 BR) komen altijd extra bij het bezoek. Deze bestaan uit brandstofkosten plus een rijtijd component.

Reiskosten per 7 maart 2022.

Indien de brandstof kosten meer stijgen zullen ook mijn reiskosten in etappes mee gaan.

0 – 10 km: 15 euro
11 – 30 km: 20 euro
31- 50km: 30euro
51- 70km: 40 euro
71- 90 km: 50euro
91 – 110km: 60 euro
111- 130 km: 70 euro
131 – 150 km: 80 euro
meer dan 150 km op aanvraag

Bij afzeggen van de afspraak binnen 24 uur behoud Green Distance het recht de pas kosten door te rekenen.