Zadels

Bij Green Distance tref je een aantal zadels die beproeft zijn in kwaliteit, comfort voor zowel paard als ruiter.

Het semi boomloze en verstelbare Trekker zadel, de licht gewicht en iets aanpasbare Franco, de aanpasbare en comfortabele Wintec, de bijna volledig op maat gemaakte comfortabele Zaldi, Massimo en revolutionaire comfortabele Bua.

Voor de BUA hebben we een testzadel dat, eventueel na een pas sessie, een week kan worden geboekt. Zie hiervoor de BUA pagina

Ook hebben we naast de BUA een aantal proef zadels van Zaldi, Wintec, Massimo, Trekker en Franco die middels een zadel pas consult kunnen worden bekeken en uitgeprobeerd.  Samen kunnen we dan de juiste maat opmeten en bestellen.

Per januari 2019 zijn de zadelpas afspraken versterkt door thermografisch onderzoek, waarbij de mogelijkheid is om ook het hele paard te bekijken.

Dit Thermografisch onderzoek kan ook zonder zadelpas sessie plaatsvinden.

kijk hier voor alle zadels: GREEN DISTANCE ZADELS

Af en toe heb ik ook 2e hands zadels, die ik voor de eigenaar verkoop op commissie basis.

Het is dus ook mogelijk om een zadel wat je wilt verkopen, via mijn bemiddeling te laten verkopen. Hiervoor vraag ik 15% commissie.

Ik neem het zadel dan mee op pas afspraken en evenementen. En plaats hem dan ook voor je op mijn Facebook pagina en in de webshop. Vraag naar de voorwaarden!

Pas bezoek

Op aanvraag is het mogelijk om langs te komen voor een pas / check afspraak. Indien er meerdere aanvragen zijn op 1 route, worden de reiskosten van de verst gelegen afspraak verdeeld over het aantal deelnemers.

Mail gerust als u hier interesse in heeft, dan kijken we samen wanneer dit ingepast kan worden.