Aanpassingen zadel pas / check service

Na jaren vechten tegen mijn eigen medische situatie en mezelf 100 x tegen de zelfde steen stoten. Heb ik moeten besluiten voor mijn zadel pas en check service definitieve aanpassingen te doen.

Ik kamp met chronische migraine, heb iedere dag hoofdpijn, maar dit kan ook vrij snel escaleren in een migraine aanval. Die niet altijd met medicatie voldoende in te dammen is.

Ivm een recente enge ervaring op de weg, op een dag dat ik dacht “niet zeuren, gewoon rijden” terwijl ik me te voren niet helemaal ok voelde. Heb ik deze keuze moeten maken. Ik heb een verantwoordelijkheid naar mijzelf, mijn gezin en mijn mede weg gebruikers.

Ik kan echter op dergelijke dagen vaak wel gewoon werken, maar niet reizen. Het is de overprikkeling in de auto waar het mis gaat.

De aanpassingen zijn als volgt:

  • Voor zadel pas en check afspraken is het het fijnste als u naar mij af kunt reizen. Te lageweg / Ouderkerk aan den IJssel.

Deze afspraken kunnen 98% van de tijd door gaan. Aangezien ik geen luxe heb op onze boerderij, en enkel een buiten bak, moet ik een slag om de arm houden m.b.t. weersinvloeden. Bij veel regen, storm of veel te hoge temperaturen, moeten we naar een andere dag kijken.

  • Er kunnen nog steeds afspraken worden gemaakt op de stal locatie van het paard, indien u niet naar mij af kunt reizen.

Ik kan vaak echter pas op de ochtend van vertrek zelf aanvoelen of ik veilig in de auto kan stappen. Bij twijfel, moet ik last minute verplaatsen. Ik hou hier voor ruimte in mijn agenda, zodat er niet al te lang gewacht hoeft te worden, op een nieuwe afspraak. Maar afhankelijk van de migraine aanval, kan dit misschien niet altijd in de zelfde week.

Ik snap dat dit voor u als klant onzekerheid geeft. Maar het is ook niet fijn als ik, zonder info voor af, last minute moet verzetten. Dat geeft mij net zo goed als u frustratie en stress. Het is beter als u te voren weet hoe de vork in de steel zit.

Om te voorkomen dat u vrij moet vragen, oppas moet regelen etc. kunnen afspraken in de avond uren plaats vinden. Mits er voldoende verlichting is op stal en in de rijbak. Met een enkele lamp vertekend het beeld dermate, dat ik dan niet altijd goede observaties en aanpassingen kan doen.